Fizetés

Elfogadott fizetési formák

  • készpénz HUF, EUR

  • PayPal : dreamhomesbudapest@gmail.com

  • HUF/EUR banki átutalás, részletek

HUF számla IBAN:  HU20117110962118998600000000

EUR számla IBAN:  HU05117631103915888000000000

Cég neve: Varalja Plusz Kft

Cég címe: H-1119 Budapest, Andor utca 21/C. földszint 1.

Bank neve: OTP Bank Nyrt.

Swift code: OTPVHUHB

Bank címe: H-1051 Budapest, Nádor utca 16.

  • bank kártya: American Express, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.

A szállásdíj, a szolgáltatások díja, a kaució és az idegenforgalmi adó bejelentkezéskor fizetendő. Az árak tartalmazzák a 5% áfát, de nem tartalmazzák a nettó 4% idegenforgalmi adót. Kedvezmények elérhetőek a visszatérő vendégeknek.

500€ vagy 7 nap feletti foglalás esetén 50% előleg fizetése szükséges.

Lemondás

  • Ha a lemondás legalább 14 nappal a tervezett érkezés időpontja előtt megtörténik, csak a banki transzfer díja fizetendő.

  • Ha a lemondás legalább 3 nappal a tervezett érkezés időpontja előtt megtörténik, a teljes foglalás árának 20%-a fizetendő.

  • Ha a lemondás később, vagy egyáltalán nem történik meg, a teljes foglalás árának 90%-a fizetendő.

Kulcs, kártya kaució

Kauciót kérünk a kulcsokért és a garázs kártyáért, ha ezeket a recepcióra visszahozza, a kauciót visszakapja.

Bejelentkezés és kijelentkezés

Bejelentkezés: 16:00-tól.
A kulcsokat a recepción adjuk át 16:00 és 24:00 között.

Korábbi bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján lehetséges 10€-ért. Nem garantált.

Későbbi kijelentkezés előzetes egyeztetés alapján lehetséges 10€-ért, kérjük szándékát egy nappal korábban jelezze!

Kijelentkezés:10:00-ig.

A kulcsát kérjük hozza vissza a recepcióra 8:00 és 10:00 között.

Vendégek száma

Minden apartman rendelkezik maximum létszámmal. Az árak a bejelentett számú személyekre vonatkoznak. Extra vendégek fogadása előzetes egyeztetés (legalább egy nappal az érkezés előtt) alapján a szoba befogadóképességéhez mérten lehetséges. Ha nem bejelentett személyek alszanak a szobákban, 100€/fő büntetés szabható ki.

Szolgáltatások

Az önellátó apartmanjainkban az ár tartalmazza az ágyneműt, a törölközőket, a víz, a gáz, a fűtés, a szemétszállítás, a TV, az internet és az áram díját. A vendégek kötelesek ezekből ésszerű mennyiséget fogyasztani, szembetűnően magas számla esetén a vendéget terhelő költségek léphetnek fel. Az opcionális légkondicionálás díja napi 8€. Takarítás hetente történik, a hetedik napon ágyneműcserével együtt. A törölközőket hetente kétszer cseréljük, a harmadik, vagy a negyedik napon.Ha több törölközőt (2€) vagy extra takarítást (10€) szeretne, vegye fel a kapcsolatot a recepcióval.

Gyerekek és babák

A 0-2 év közötti vendégeinknek baba ágyat, ágyneműt és etetőszéket kínálunk.

A 2-12 év közötti gyerekek 50% kedvezményt kapnak az extra vendég díjának árából, a minimum személyszám felett.

Állatok

Állatok elszállásolására nincs lehetőség.

Az apartman tisztasága

A Vendég egyetért, hogy az apartmanokat megfelelően tiszta és rendezett állapotban hagyja. (a tiszta edényeket a helyükre rakja, a szemetet eltávolítja) A Vendég egyetért, hogy 5€/órás takarítási díjat köteles fizetni, ha az apartman különleges takarítást igényel. A WCk nem használhatók tisztálkodási eszközök, törlőkendők, kozmetikumok, gyermek játékok vagy bármilyen más egyéb szemét eltávolítására.

A vendég kötelezettségei

Az apartman és a benne található berendezési tárgyak rendeltetésszerűen használandók. A bérlő felelős a lakásában általa vagy bárki más ott tartózkodó által okozott károkért. A bérlő felelős minden károsodásért, akár ő, akár valamelyik vendége okozta azt. Ha az okozott kár meghaladja a kaució összegét, a Vendég köteles a különbözetet kifizetni az elutazása előtt. Ha a lakás nem rendeltetésszerű használatát észleljük, a bérlő kiköltöztethető a lakásból.Ha a bérlő bármilyen hibát észlel a bérlési idő alatt, köteles azt jelenteni.

Kérjük ne mozdítsa el a képeket és a bútorokat az eredeti helyükről!

Dohányzás

A dohányzás nem megengedett az apartmanokon belül (kivételek az erkélyek). A Vendég és összes itt tartózkodó ismerőse elfogadja ezt a feltételt. Dohányzás esetén 100€ büntetés fizetendő.

Általános szabályok

A Vendég elfogadja, hogy köteles az apartmant, a bútorokat és a berendezési tárgyakat abban az állapotban megőrizni, amelyben megérkezéskor találta őket. Ha az apartman, bútorok, berendezési tárgyak olyan mértékben károsodnak, hogy eredeti állapotukba vissza nem állíthatóak, a Vendég az okozott kárt megfizetni köteles. A Vendégnek be kell engednie a Céget, a Tulajdonost, és/vagy a cég dolgozóit az apartmanba, hogy annak állapotát megvizsgálhassák. A Vendég nem használhatja az apartmant veszélyes, illegális, hangos, erkölcstelen tevékenységekre és nem cselekedhet semmit, ami sértő, vagy zavaró lehet a tulajdonos, a cég, vagy a szomszédok számára.

A lakóközösség szabályai minden esetben tisztelendők. 22:00 után a hangos zaj nem megengedett az apartmanokban (erkélyeken, teraszokon, kertben, folyosókon). Zaj esetén a Vendég az épületből elküldhető. Ebben az esetben a kauciót és a bérleti díj maradékát nem kapja vissza. Ha a szomszédok rendőrt hívnak, a büntetést a Vendég köteles fizetni.